• Amersfoort
    033-4726729
  • Utrecht
    030-7400029
  • Veenendaal
    0318-518863

Particuliere verhuizingen

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 600 verhuizingen. Het grootste deel hiervan betreft particuliere verhuizingen. Tijdens een verhuizing komt er veel op u af. Wij proberen hierin een deel van de drukte op een professionele manier van u over te nemen.

Zo kunnen wij de gehele verhuizing uit handen nemen. Wanneer u hiervoor kiest, dan zorgen wij ervoor dat uw spullen in dozen gepakt en overgebracht worden naar het nieuwe huis. Daar worden de spullen op de plaats gezet waar u het wilt hebben. Ook kasten en andere meubels kunnen wij voor u (de)monteren.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw spullen zelf in dozen te pakken en/of de kasten zelf te (de)monteren.

Wanneer u zelf een gedeelte van de verhuizing wilt verzorgen, kunt u er ook voor kiezen op uurbasis te werken. In dit geval worden alleen de gewerkte uren berekend en zult u goedkoper uit zijn naarmate u meer zelf doet. (zie doe-het-zelf verhuizingen)

Voorafgaand aan een particuliere verhuizing komt iemand bij u thuis een offerte maken. Deze offerte is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit bezoek kunt u met onze verhuisadviseur de situatie en de mogelijkheden doorspreken.

Wanneer wij de volledige verhuizing voor u verzorgen, zijn onze prijzen inclusief het leveren van verhuisdozen, inpakpapier en etiketten. Bij een gedeeltelijke verhuizing kunt u de verhuisdozen en verpakkingsmaterialen huren.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave bij u thuis?

Klik dan hier om een afspraak te maken.